Tuesday, November 8, 2011

ALLAHUAKBAR !! MANUSIA ATAU IBLIS......!!







Komentar :

ada 7 comments ke “ALLAHUAKBAR !! MANUSIA ATAU IBLIS......!!”
Anonymous said...
pada hari 

Confirm IBLIS Cina DAPig yang Anuwar Balun tempuh Hari...

Anonymous said...
pada hari 

pundeklah...anak melayu buang bayi sampai mati korang x rasa lg kejam ke..yg tu patut ko tunjuk..

Anonymous said...
pada hari 

Padanlah ramai orang Cina yang tak sanggup tingal di negeri Cina! Siapa yang nak berjirankan dengan bangasa yang bansat seperti ini?

Anonymous said...
pada hari 

Cina Memang Bangsat...mana mau rugi..semua mau untung sahaja...CINA Memang Babi

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Anon 1.39 pundeklah...anak melayu buang bayi sampai mati korang x rasa lg kejam ke..yg tu patut ko tunjuk..[Itu anak melayu PAS...kalau dah pemimpin pun dok balun bini org..anak nak buang kemana...jwbnya kelongkang lah..kah..kah..kahhh

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Mungkin juga cina Dol yang Al-juburi balun ni..!! rasanya confirm !!

Anonymous said...
pada hari 

kejam lagi PAS yg menipu org melayu dan Allahta'ala he..he..he..

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.