Monday, November 7, 2011

WAJIB BACA !! - ANAK MENGAKU BAPAK MAIN PUNGKOK ?? ANAK SAPA TUUU?


Bukan anak orang PAS...dan bukan anak orang UMNO!!!

Yang pasti Ehsan bin Anwar...

kah..kah..kahh


Betoi…ka?

Habis tu?? Berani ka Ehsan anak Anwar ni buat pendedahan…kah..kah….kah..

“Saiful tu kawan baik saya…sah dan sahih uncle…ayah saya bantai belakang Saiful”, Ehsan bin Anwar

Ehsan memberitahu bahawa dia enggan pulang ke Malaysia memandangkan dia segan dan tak mampu nak berdepan dengan Saiful Bukhari. Menurutnya, Saiful Bukhari adalah rakan baiknya. Namun, secara tidak sedar, dia berkata…

“Uncle..saya tak boleh balik ke Malaysia…macamana saya nak jumpa Saiful..?

http://pasberuk.blogspot.com/2011/11/anwar-vs-anwar-junior-aka-ehsan.html?showComment=1320450138516#c8503340743518292074

Komentar :

ada 3 comments ke “WAJIB BACA !! - ANAK MENGAKU BAPAK MAIN PUNGKOK ?? ANAK SAPA TUUU?”
Anonymous said...
pada hari 

Jangan fitnah ianya membawa kita ke neraka tau tanpa bukti yang nyata ,kalau cakap ikut suka hati badan nanti marana mati kat sana dibakar api neraka , anda ada berani ke mat.Den tak sangup ikut pefitnah macam mamak kuty mahathir dan najib kan kan kan

Anonymous said...
pada hari 

jangan fitnah ianya membawa kita ke neraka tau tanpa bukti yang nyata ,kalau cakap ikut suka hati badan nanti marana mati kat sana dibakar api neraka , anda ada berani ke mat.Den tak sangup ikut pefitnah macam mamak kuty mahathir dan najib kan kan kan.. mane ko tau dorang ni buat fitnah atau ni fitnah ko pade dorang.. bodoh. ingat mati takut neraka tapi buat fitnah. ko sedar tak ni

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kalau fitnah pun dari puak ulama pecacai kapiaq harbi juga...kah..kah...kahhh

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.