Friday, November 18, 2011

GMC JAWAB PATUN ZUNAR UNTUK NAJIB.......!! kah..kah..kahhhhh


Zunar-zunar..kita kan sepejabat....duluuuuuuuuuuuuuu !!!

Kah..kah..kahhhhh





Wassllam.apbs!!

Komentar :

ada 9 comments ke “GMC JAWAB PATUN ZUNAR UNTUK NAJIB.......!! kah..kah..kahhhhh”
Anonymous said...
pada hari 

syabas GMC,hang memang tak lari dari perinsip perjuangan.

Anonymous said...
pada hari 

nak tambah sepatah jer ..

dia lah al juburi
semuanya dituduh konspirasi
aku ingatkan dia hanya suka menjuburi
rupanya dia pun suka lubang puki !!

saja malas nak sambung lagi
harus tak abis sampai ke pagi...

Anonymous said...
pada hari 

ANUAR IBRAHIM nama diberi
Nama glamor B.A.B.I alJUBURI
Sumpah Laknat memang kau tak berani
Takut KOTE bengkok tak lagi berfungsi

saja malas nak sambung lagi
memang tak sudaj sampai kepagi.

akmal said...
pada hari 

Sudah kuketuk baru kubelah
Kucincang-cincang menjadi lidi.
Wahai pengutuk takutlah Allah
Orang naik haji mengapa dikeji.

Tukang kebun menyapu taman
Kembanglah bunga semerbak baunya.
Mana boleh engkau menjatuhkan hukuman
Semuanya Allah Maha Mengetahuinya.

Anonymous said...
pada hari 

banyak sungguh sekalian babi
pencacai umno nama diberi
perangai hina terkutuk sekali
tahulah azab diakhirat nanti

umnobabi said...
pada hari 

sebulan pun belum g naik haji
bila balik bertambah suci
harap sangat berubah hati
tutuplah aurat sebelum mati

umnommgpukimakharam said...
pada hari 

ramai sungguh pencacai kat sini..
mulut jahat lebih kurang babi..
cacian,fitnah,maki dah sebati..
satu israel tetap dihati...pui

Anonymous said...
pada hari 

bro...ini pantun dari zunar pukimak pada DS najib, aku rasa ada baiknya kau...balas pantun balik pada zunar ni.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Insyaallah.....

banyak sungguh sekalian babi
pencacai umno nama diberi
perangai hina terkutuk sekali
tahulah azab diakhirat nanti

Banyak sugguh pecacai DAP
Abdi DAP nama diberi..
Berserban berjubah cantik sekali…
Sayang sekali hukum ulama disepak ketepi.

kah..kah..kahhh

umnobabi said...
pada hari
November 19, 2011 1:08 AM

sebulan pun belum g naik haji
bila balik bertambah suci
harap sangat berubah hati
tutuplah aurat sebelum mati

Sebulan g haji naik roket DAP
Bila balik menjilat lagi.
Harap sangat sucinya hati..
Sayang sekali suka makan curi..kah..kah..kahh

umnommgpukimakharam said...
pada hari
November 19, 2011 1:11 AM

ramai sungguh pencacai kat sini..
mulut jahat lebih kurang babi..
cacian,fitnah,maki dah sebati..
satu israel tetap dihati...pui

ramai sungguh pecacai DAP
Mulut masam minum todi..
Maki hamun sudah jadi daki..
Berjubah berserban tapi pecacai DAP..

kah..kah..kahhhh

Kah..kah..kahhh

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.