Thursday, November 24, 2011

BUKTI RAKYAT TOLAK UMNO/BN DI KEDAH..??? kah..kah..kahhhh


Sekitar Kunjungan Timbalan Perdana Menteri ... Muhyiddin Yassin ke Serdang, dan Sungai Kob Kulim Kedah hari ini…...Bagaimana sambutan rakyat Selatan Kedah.....???

Cuma pemimpin UMNO saja perlu berubah dan diubah...terutama UMNO Padang Serai yang cukup parah dan bedarah bergigit sesama sendiri...

Kah..kah...kahhhhh

Ada lagi kisah Panas UMNO Padang Serai yang akan menyusur.....????

Kah..kah..kahhhhhh

Yang tak mau berubah hanya Pemimpin2 UMNO Padang Serai....!!!!

Komentar :

ada 8 comments ke “BUKTI RAKYAT TOLAK UMNO/BN DI KEDAH..??? kah..kah..kahhhh”
C L J said...
pada hari 

ADALAAA DI SANA SINI DAN ITULAH YANG PERLU SAMA SAMA DIBERI PERHATIAN DAN SIAPA SIAPA YANG ADA KESEMPATAN BUATLAH SENTUHAN IKUT KADAR PADA DIRI MASING MASING. INSHAALLAH ...

Anonymous said...
pada hari 

Kalau anda rasa anda hebat mohon anda masuk bertanding dalam cawangan dan umno bahagian. Jadilah pemimpin dan buat perubahan jika boleh. Jangan takut dengan politik wang kerana Tun M tak perlu wang untuk jadi pemimpin hebat. Bercakap memang mudah tapi membuat tak semudah itu. Mengata orang memang senang tetapi kalau kita disana apakah kita boleh buat apa yang kita kata. Lihat saja PAS yang berceramah mengata orang tak betul berpuluh tahun. Apabila Allah takdirkan mereka memerintah sampai hari ini apakah mereka buat apa yang merea kata puluhan tahun. Terjunlah dalam dunia politik sebenar jika benar kita hebat dan sanggup berbakti kepada agama, bangsa dan tanah air.

Anonymous said...
pada hari 

Mohon masuk bertanding dalam cawangan dan umno bahagian??
Bro, gelilah dengar ayat-ayat ko. Nak buat perubahan tak semestinya jadi pemimpin hebat. Jadi pemimpin keluarga pun dah udah. Anak-anak semua solat ker? Isteri kita tutup aurat ke bila keluar rumah??

Memang PAS dah mengata UMNO berpuluh tahun. Sebab tu kerja depa sebagai pembangkang. Tapi kat negeri Kedah dan Kelantan, kerajaan negeri sekarang ikut perangai UMNO ka?? Bila UMNO jadi pembangkang la nie, tengok kelaku Mat Bashah, boleh kata tak cerdik langsung!

Cerita UMNO dan BN tak reti bahasa dan tak tau nak beza harta kerajaan dengan harta parti satu hal lagi. Dah tu Menteri buat komen pasai kerajaan negeri macam budak tadika, tok sah cerita la. Buat malu saja. Sampai tanggungjawab negeri dengan persekutuan pun tak tau.

Terus terang bro, ramai orang bukan "die hard fan" Pakatan Rakyat tetapi menyampah dah dengan kelaku BN dan terutamanya UMNO......

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kah..kah...kahh...Geli lagi dgn gaya kepimpinan PAS yang suka tibai bini org !!kah..kah..kahhh

Anonymous said...
pada hari 

GMC: UMNO pdg serai dah punggah dah.perubahan tahi minyak depa.Apa yg depa buat.

mola-mola rebut jawatan umno.kemudian rebut projek.lepas tu la ni dok geli nak jadi calon pula.

semua haprak belaka.kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...
pada hari 

APA YANG PANAS DI PADANG SERAI TU...CERITA AMBIK BINI ORANG KA.. YANG DOK DENGAQ KAT PADANG SERAI SEKARANG NI PEMIMPIN TERTINGGI PDG SERAI YG DIBERI KEPERCAYAAN BPUNK ADA SKANDAL DENGAN BINI ORANG.... AWAT LA PADANG SERAI NI...KEMUDIAN KETUA WANITA PUN KATANYA ADA JUGA CERITA-CERITA LAMA YG JADI BUAH MULUT...AWATLA PDG SERAI JADI BEGINI??????????

Anonymous said...
pada hari 

Tambah-tambah dekat PRU, macam-macam ada. Almaklumlah ramai yg nak jadi calun samada BN atau Pakatan

Anonymous said...
pada hari 

jumpa dengan puak cangak....

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.