Wednesday, November 23, 2011

KEMARUK MAHU JADI ISTERI YANG SOLEHAH PADA PEMIMPIN PAS..!!


Allahuakbar !!!!

.“…tergamak mengheret saya dari ruang tamu untuk mendapatkan nafkah batin sedangkan ketika itu kami tidak bertegur sapa…”

“Ketika bisul ada di punggung, saya terpaksa tidur meniarap kerana teramat sakit namun dia tetap mahukannya. Dengan nada marah dia mengatakan bahawa sakit itu sekejap sahaja. Ketika dia melakukannya, saya bukan sahaja sakit bisul malahan hati juga cukup sakit,”

“Selesai sahaja bersetubuh, suami mengarahkannya keluar dari bilik dan pergi tidur bersama anak-anak.”



Hakim nasihat hak penjagaan anak selesai secara 'sulh'

Oleh BAZLI ABDUL RAHMAN
pengarang@utusan.com.my
KANGAR 24 Feb. - Ketua Dewan Ulama Pas Perlis, Abdul Rashid Rahman dinasihatkan supaya menyelesaikan isu tuntutan hak penjagaan anak (hadanah) bersama isterinya, Siti Rosmala Mohamed menerusi kaedah 'sulh'.

Komentar :

ada 3 comments ke “KEMARUK MAHU JADI ISTERI YANG SOLEHAH PADA PEMIMPIN PAS..!!”
Anonymous said...
pada hari 

gila babi tul le pemimpin PAS ni sama ganas macam Tuan Haji anwar bin ibrahim

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kebanyakkan pemimpin pas mcm ni le..bernafsu babi.

Mat Kelubi said...
pada hari 

penangan ubat kuat la tu dah ari2 bc harakah

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.