Wednesday, November 9, 2011

PADAH ISTERI CURANG..................astagahfiruallahalzim


Bakar kemaluan isteri,,,? bila dah terlalu marah...



Jadi lah pengajaran buat para2 isteri yang curang..dan jadikan iktibar pada suami2 dikalangan pemimpin PAS yang terlalu mengidam isteri orang !!

Komentar :

ada 8 comments ke “PADAH ISTERI CURANG..................astagahfiruallahalzim”
Anonymous said...
pada hari 

APASAL KAITKAN DGN PAS PLK???MCM LA ORG UMNO SUME BAEK..........

Anonymous said...
pada hari 

puak umno kaki tino kuat bodddddoooooooh

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

yang GMC kait dgn PAS sebab dlm PAS banyak sgt dan ada yg sedang2 berjinak dgn isteri org yg belum lagi GMC dedah setakat ini.Mungkin bila dah terdedah nanti masing2 tegejut BABI bkn berok lagi !! kah..kah..kahhhh

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Jgn marah Anon 5.25 terimalah hakikat.Memang kebenaran itu pait/Pahit untuk PAS telan,tetapi pecayalah yg pahit itu lah ubat !! kah..kah..kahhh

Anonymous said...
pada hari 

Org PAS memang celaka dan laknatulaah,bertopengkan manusia beriman tetapi rupanya syaitan yang bernafsu sonsang.jgn percaya pada mereka semua,mereka golongan perosak agama yang banyak wajah dan munafik.fiki2lah sendiri.

Bekas ahli

JAKA said...
pada hari 

org umno ramai yg bodoh, tidak ada sapa kata PAS sempurna. sesiapa pun boleh jd munafik.

masalahnya masing2 dah ada kitab, Al Quran Al Hadith dan ulamak yang benar, mengapa taknak ikut.

kalau PAS munafik pun, bukan bermakna umno otomatik jadi beriman.

yg penting sesiapa yang paling iklas dan banyak mengikut agama, itulah yg terbaik.

bodoh betul umno ni.

Anonymous said...
pada hari 

Pm amik bini org camna pulak

Anonymous said...
pada hari 

Rosmah pakai sakarudin

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.