Thursday, April 15, 2010

KEDAH SEJAHTERA........!!


SINI

Komentar :

ada 9 comments ke “KEDAH SEJAHTERA........!!”
Anonymous said...
pada hari 

bacaan yasin?mengapa agaknya dgn Kedah Sejahtera...dah nazak atau dah kembali ke rahmatullah.....

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Insyaallah akan kembali kr rahmatullah...mudah-mudahan!!

Inilah padahnya jika menipu hukum Allah swt dan lidah pula bercabang dua...

Moga-moga DUN bakar Arang menjadi perintis kearah tersungkurnya PAS kedah yang banyak menipu bangsa dan menolak hukum Allah swt.

Jika undi cina dan india yang memberi kemenangan pada PAS kedah...maka keluarnya YB cina juga akan membawa PAS tersungkur di Kedah!!

Insyaallah....tunggu ada lagi selepas ini.

Anonymous said...
pada hari 

MACAM ADA LAGI SAJA YANG NAK KELUAR? TERSUNGKURLAH KEDAH.

Detguaq said...
pada hari 

Ya betul, ada lagi yang nak keluar..eeerrrrggghhh....mmmmppphhhh...dok tengah teran nih!!!!

Anonymous said...
pada hari 

ADUN PAS tak akan keluar parti.

Ingat! Sumpah bai'ah cerai bini talaq tiga.

Soosah plak nak cari orang sebagai 'cina buta'

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Cina buta !!! No Problem !! kan DAP ada!!

Anonymous said...
pada hari 

bodoh, bahlul dan kapirnye org yg kate baca yasin tu dah nak nazak. hang nie mmg xreti agama, org baca yasin nie untuk kesejahteraan sambil buat pahala. bukannye berjudi untuk menambahkan pahala mcm najib syaitan angkat korang tu buat. bodoh

Anonymous said...
pada hari 

teruk la kalo org kedah sendiri x sokong gov dia.. kitorang hidup kat negeri bn xla bagus sangat

Anonymous said...
pada hari 

BN perintah kat kedah lagi banyak hutang... hutang keliling pinggang.. duit zakat pun sebat...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.