Wednesday, April 28, 2010

BABI- PAS SANGGUP KELUAR PARTI……Kah…..kahhhhhhhhh


UMNO TIDAK SEHARUSNYA MELAYAN KERENAH PAKATAN KAPIAQ HARBI DALAM SOAL KEMENANGAN DI HULU SELANGOR.

MELAYAN KERENAH PEMBANGKANG BERERTI UMNO MEMBANTU MENAIKKAN MORAL PEMBANGKANG YANG KIAN MEROSOT.


CARA APA LAGI YANG PEMBANGKANG DAPAT MELINDUNGI KELEMAHAN MEREKA APABILA DITOLAK OLEH RAKYAT DAN PUAK-PUAK MEREKA SENDIRI YANG TELAH MEMBAWA PAKATAN TERSUNGKUR DI HULU SELANGOR BARU-BARU INI.

DISAAT PAKATAN KAPIAQ HARBI MENGHADAP KRISIS PENYOKONG KELUAR PARTI DAN ISU-ISU DALAM POLITIK MEREKA SENDIRI …

KAEDAH YANG PALING BERKESAN UNTUK MELINDUNGI KELEMAHAN MEREKA LEBIH-LEBIH LAGI SETELAH TERSUNGKUR DALAM PERTARUNGAN BARU-BARU INI…TIDAK LAIN DAN TIDAK BUKAN DENGAN MENENDING JARI…

KONONNYA UMNO/BN MEMBELI CALUN,MEMBAZIR WANG RAKYAT,PROJEK MEE SEGERA. DAN BERBAGAI-BAGAI ISU YANG CUBA DIBANGKITKAN OLEH MEREKA,,,

SEANDAINYA UMNO/BN TEWAS IA MENJADI LEBIHAN DANA UNTUK MEREKA PULA MEMFITNAH …DAN MEYAKINKAN LAGI TOMAHAN BURUK TERHADAP UMNO/BN.

SEKALI GUS DAPAT MERAIH SOKONGAN SERTA DAPAT MEYAKIN KAN PENGUDI MEREKA DIPIHAK BENAR RAKYAT SUDAH MENYEBELAHI MEREKA..

DAN SEANDAINYA UMNO BERJAYA MENYUNGKURKAN MEREKA KE LONGKANG PULA UMNO/BN DITUDUH DENGAN TOMAHAN YANG SERUPA…


HARI INI UMNO/BN TIDAK DAPAT TIDAK TERPAKSA MENERIMA DAN MENGHADAPI SERTA LEBIH BERANI MENGHADAPI SERANGAN YANG TIDAK BERMORAL OLEH PAKATAN KAPIAQ HARBI…

LEBIH..LEBIH LAGI PAS YANG BIJAK DAN MAHIR BERMAIN DENGAN JARUM MENGALAHKAN MAT-MAT GIAN DIKAKI LIMA ..YANG MAMPU MELALOKAN MEREKA YANG GIAN PADA PIDATO MAKI HAMUN PEMIMPIN MEREKA..


BUKAN GIAN UNTUK MENDAPAT ILMU…TAPI GIAN UNTUK MELIHAT DAN MENDENGAR PEMIMPIN MEREKA MEMAKI HAMUN PADA BANGSANYA SENDIRI…

MAKI HAMUN IBARAT SUDAH MENJADI DARAH DAGING DALAM POLITIK PAS SEJAK AZALI LAGI..…TANPA MAKI HAMUN IA BUKAN MAJLIS ILMU PAS….!!

Hari ini mereka melatih segala ulama cptaan mereka seluruh pemimpin kapiaq harbi mewarisi perangai dan peribadi ulama mereka.

Tanpa maki hamun..dan mengeji bangsa sendiri siapakah pemimpin PAS hari ini.

Mereka lebih terkenal dan tersohor dimata penyokong-penyokong mereka diantara pemimpin yang bijak dan petak memaki hamun bangsa sendiri.

Tanpa tepuk sorak menyalak bagai hyena itu bukan majlis politik mereka….pengunjung dan peminat mereka tidak lebih dari pengunjung jantan yang singgah melihat aksi penjual obat dikaki lima Chow Kit Road…menjual ubat untuk jantan yang lemah tenaga…lebih banyak yang menyaksi dari yang membelinya..

JADI SIKAP YANG DIAMBIL OLEH DATO’ SRI NAJIB SERANGAN PERIBADI TERHADAP ISU ALTANTUYA KEATAS DIRINYA HARUS MENJADI CONTOH UNTUK UMNO.BN MENGHADAPI SERANGAN GILA YANG TIDAK BERMORAL OLEH PAKATAN KAPIAQ HARBI UNTUK MERAIH SIMPATI…

PAKATAN YANG KEHABISAN MODAL SETELAH BERTAHUN-TAHUN BERMAIN DENGAN ISU LAPOK YANG SUDAH BASI CUBA DIPANAS KAN SEMULA TERUTAMA DIMUSIM PILIHAN RAYA MEMBUKTIKAN KAPIAQ HARBI TERUTAMA PAS SUDAH KEBANGRAPAN MODAL…YANG SUDAH DIGADAI PADA DAP DALAM PRU12 YANG LALU..

MAT SABU SEBELUM INI PERNAH MENGINGATKAN PADA PENYOKONG MEREKA BAHAWA ISU KAPIAQ MENGKAPIAQ BANGSA…TIDAK RELEVAN LAGI PADA PAS KERANA HARI INI PAS SUDAH BERADA DALAM SATU CAWAN BERSAMA KAPIAQ HARBI…


SRATEGI PAS SELEPAS PRU12/ LEBIH MENUMPUKAN KEARAH BAGAIMA UNTUK MEMANCING MCA DAN MIC….

MELALUI ISU GLOBAL BUKAN LAGI DENGAN AMANAT DAJAL SERTA HUKUM YANG DICIPTA REKA OLEH ULAMA SLIPAR DAN ULAMA KING LEATHER YANG TIDAK DAPAT MENARIK PENYOKONG CINA DAN INDIA…BERBANDING DENGAN HARI INI PAS SUDAH MENJADI ABANG ADIK PADA DAP.

PRU13 ISU BABI…ISU SENSASI …MENJADI MODAL PAS BERAKSI LAGI BERSAMA DAP !

Hari ini PAS terjerat dengan isu ini..seterusnya bertenanglah wahai penyokong kapiaq harbi dengan ini


Kah..kah..kah..KERANA BABI PAS SANGGUP KELUAR PARTI kah..kah..kah..!!

Komentar :

ada 2 comments ke “BABI- PAS SANGGUP KELUAR PARTI……Kah…..kahhhhhhhhh”
Anonymous said...
pada hari 

WHO WOULD DO THAT? THAT IS A VERY SLANDEROUS ACCUSATION. IF IT'S TRUE MY WHOLE FAMILY WOULD WILLING LEAVE PAS.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kah..kah..JANGAN KELUAR KEKAL DALAM PAS kah kah..kah..

MASAKAN TAK MAU MSK SYURGA ?????

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.