Saturday, April 3, 2010

ANWAR- UGUTAN BUNUH ??


Siapa pula yang ugut Anwar???…setelah mendapat pembelawaan dari ulama tersohor dunia dan mendapat pula desakkan dari Mesyuarat ke-122 himpunan Ahli-ahli Parlimen Sedunia (IPU) di Bangkok yang sebulat suara mendesak kerajaan Malaysia menggugurkan pertuduhan liwat ke atasnya….

Tiba-tiba dikejutkan berita Anwar diugut pula…nampaknya tengelam begitu sajalah kes liwatnya yang kian hampir dengan pintu besi sungai Buluh….

Kononnya ugutan tersebut datang dari penama yang mengguna nick name Radon Racesium..

Ugutan itu dibuat dalam laman komuniti Facebook Anwar Ibrahim ……begini bunyinya ugutan tersebut…


"Disini say berani berjanji, klu PR tawan Malaysia, dan Anuar nie jd PM. Saya akan pastikan anuar mati sebelum dia merobek perlembagaan Malaysia," tulisnya dalam Facebook itu.

Jika dulu kononnya Anwar mengalami keguguran keracunan arsenic rambut,bibirnya berdarah… kukunya mula menguning, dan dia semakin kurus dan lemah….menunjukkan bahawa Anwar mengalami keracunan.” Dan hari ini keadaan Anwar segar bugar……

Kali ini …..kita dikejutkan dengan drama baru pula…..kononnya anuar...

“pasti mati sebelum dia merobek perlembagaan Malaysia," yang ditulis dalam facebooknya oleh 'Radon Rascesium'…

Persoalannya …masih ada harapan lagi kah Anwar... yang sudah dibogel segala penipuannya selama ini untuk menjadi PM…???

Siapa pula watak Aduka Taruna siri ke-dua ini..???


Kisah selanjutny Click sini

Komentar :

ada 2 comments ke “ANWAR- UGUTAN BUNUH ??”
hahn said...
pada hari 

Siapa pula nak bunuh Anwar yang kalau bagi kat Harimau pun, harimau tak makan.

Orang yang sudah bangkrap dalam politik. Dia sendiri sedang dalam proses meracun dirinya dan ianya akan mati sendiri akibat racun yang dia buat sendiri.

Banyak kerja bodoh lain lagi dari ni.

Anwar tu kita biar saja pun dah jahanam.

Jangan perasan popular la Anwar.

Kamu telah di telan zaman. Tinggal sejarah hitam saja yang akan di tulis dalam sejarah terpinggir Malaysia.

Kamarul said...
pada hari 

mesti pencacai anuwar yang menyamar tu.. biasa le tektik zionis.. mencipta kejutan

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.