Wednesday, April 11, 2012

LAGI KISAH ORANG BESAR PAS KEDAH DGN BINI ORANG??? ALLAHUAKBAR!!


Awat nei....yang sedap sangat dgn bini orang nei???

Sial betoi le segelintir puak2 PAS SiaL ni...!!

Ni satu lagi kisah orang besar PAS Kedah suka main bini orang??

Bini sapa, pulak dah...??

Sapa dia..?

Betoi ka?

Fitnah ka?

"Ni tentu Konspirasi puak2 UMNO celaka  la ni?...apa lagi ...tak dak kerja lain gelap2 buta fitnah Hj PAS sial ni"" 

Ini lah kenyataan yg kerap kali kita dengar dr mereka sebelah sana..konon..konon nya nk tutup lubang siaL penyokong dan pemimpin sendiri dgn menunding jari...he..he..he....mampus kau siaL !

Apa pun bukti, samada melalui Vedio ka,bertulis ka,e-mail yg kita terima dari mangsa ka !ada saksi tengok ka,dengar cerita dari mangsa sendiri ka,jika kerja2 sial ini terlibat dengan lebai2 PAS SiaL,semua kesnya dan isu kemunkaran ini akan cuba dibendung dan ditudung serapat2nya hingga langau pun tak terhidu bau busuknya...

Allahuakbar!! ...puak lebai PAS siaL ini lupa agaknya atau sengaja buat2 lupa buat seketika kuasa yg Allah swt yg mampu membuka apa saja... yg tidak mampu terhidu dari langau2, maupun yg tertutup sekejab mana pn,wlwpun  siap berkunci dengan bai'ah talaq tiga .

Mereka lupa kuasa "Kun Fa Kun ".Mereka cuma bijak menceritakan kekuasan dan kebesaran Allah swt kepada yang jahil2 tp hakikatnya mereka lebih jahil dari yg jahil.....!!

Inilah hakikat segelintir puak2 pemimpin PAS Sial perlu mereka sedaq terutama yg suka pada bini orang...!!

Dimana Akhirnya.... UMNO jugalah yg kena tuduh dan dituduh ,ini juga satu hakikat yg perlu pemimpin PAS Sial sedar....kerana apa??? 

Kerana mereka bijak berselindung disebalik kopiah putih,serban dan sejembak jangut yg mampu melindungi sejuta kemungkaran.,


Alasan mereka....ada orang itu dan orang ini lbh terok dari pemimpin PAS lagi..atau mengapa org itu boleh ?? PAS tak bolih?? dan macam2 putaq belit ala YAHUDI menempis menolak tuduhan....ini juga pemimpin PAS SiaL perlu terima hakikat yg terjadi hari ini..

Begitu juga dengan KISAH BENAR DIBAWAH INI...ORANG BESAR PAS KEDAH DGN BINI ORANG??...

Note:peringatan awal dari GMC yg lebih mengaibkan akan dipaparkan di BLOG GMC ini jika kegiatan ini di teruskan lagi..cukup2lah menipu rakyat...jgn menipu diri sendiri...


LAGI KISAH ORANG BESAR PAS KEDAH TERLIBAT DALAM SKANDAL

Dalam kita membaca mengenai kisah Mat Sabu, ADUN Selinsing PAS di Kelantan, YB Exco PAS yang baru berkahwin lain, dan tidak termasuk kisah MB Kedah, yang juga menambah cawangan, ada juga satu kisah yang melibatkan orang penting PAS Kawasan xxxxx yang juga kononnya Bos syarikat besar..jugalah..

Sejak dahulu lagi semasa bujang, beliau terkenal dengan panggilan ‘Payung’ di U. Setelah beliau bekerja, tabiat Mat Romeo makin terserlah, walau pun menjadi ahli parti politik berteraskan agama, iaitu PAS sIAL.

Sebenarnya Mat Romeo PAS SiaL ini sewaktu mudanya juga lincah,selincah Mat2 lain…itu mungkin sdh lumrah zaman muda…jugaaaaaa  rampas bekas kekasih orang melalui satu perbincangan,akhirnya mangsa sanggup melepaskan kekasihnya untuk Mat PAS Sial ini berakhirlah dengan perkahwinan.Allamdulillah..!!..waktu itu belum bertitle Haji dan belum lagi menjawat apa2 jawatan dalam PAS seperti hari ini… ,

Rupanya Anjing yg makan taik..pasti akan mengulang tabiat buruknya makan taik….bkn sekadar hidu.

Walau pun beristeri, beliau masih berminat untuk mencari pasangan, dan seperti biasa, kegemaran VVIP PAS sIAL apabila berskandal, syarat wajib ialah pasangan/girlfriend selalunya ‘bini orang’.

Setakat ini, setelah menjawat jawatan Presiden, beliau telah Berjaya mendapat seorang kenalan dari KL, yang juga sekarang adalah Pegawai  salah sebuah universiti di Cyberjaya.

Salah satu email yang berjaya di ciluk dari akaunnya berbunyi begini:

[cukup mengaibkan]


t

Kita tidak tahu setakat mana perhubungan mereka ini, samada setakat bercinta secara ‘long-distance’ KL-Kdh, atau pun secara fizikal.

Tetapi apabila mereka berada dalam satu Trade Mission di Eropah pada Jun 2xxx, mereka dilaporkan oleh rakan-rakan dari ????? ‘seperti belangkas’.

Juga pada 14 September 2xxx ,Hj X PAS sIAL ini telah pergi ke KL dari Penang menggunakan kemudahan syarikat dengan tujuan (alasan) menghadiri mesyuarat  tetapi sebenarnya untuk bertemu Mdm Y. Malah kereta ..... kepunyaan Mdm Y juga datang menjemput Hj PAS SiaL di KLIA (plet no. WLH xxxx).

Kegiatan ini berjaya dihidu oleh suami mangsa Mdm Y, dan Hj PAS SiaL ini telah diikuti oleh suami mangsa hingga ke pejabat beliau, dan terdapat laporan polis bahawa Hj PAS SiaL ini mengganggu isteri beliau. [GMC akan mendedahkan BUKTI  bila sampai masanya Insyaallah...!!]

Apabila sahaja ada seminar  kursus yg dihadiri oleh Hj PAS SiaL ini di KL, maka akan ada juga kelibat Mdm Y isteri orang  ini di sisi beliau.

Tidak cukup dengan seorang pasangan dari KL (long distance love affair), Hj PAS siaL ini juga , BOS sebuah Syarikat besar, juga menaruh minat dengan seorang Pengurus lain pula di syarikatnya…....juga bini orang…!!

Cukup2 SiaL..bermakna 2 kali Sial !! Sial !!

Kerap beliau memanggil pengurus wanita ini yang sudah berkeluarga, ke pejabatnya, dan menyebabkan pengurus wanita ini berasa kurang selesa, hingga akhirnya meletakkan jawatan.

Apabila beliau menerima notis perletakan jawatan, beliau telah memanggil pengurus tersebut ke pejabatnya, dan akhirnya mengambil gambar pengurus tersebut melalui handphonenya, dan tanpa segan silu mengatakan ‘you are my girl’.

Ini jelas menyerlahkan lagi sikap Hj PAS SiaL. 

Apabila pengurus tersebut bercuti dan gagal dihubungi kerana bercuti diluar negara, Hj PAS Sial ini bersama Secretarynya telah cuba menjejaki Pengurus tersebut melalui sekolah anak beliau. Mungkin HJ PAS Sial ini menjadi angau, maka cuba pergi ke sekolah anak beliau dengan harapan dapat melihat pengurus wanita tersebut mengambil anaknya pulang dari sekolah. Malah sebelum pengurus itu berhenti kerja, Hj PAS Sial ini selalu menziarah cubicle pengurus tersebut dan menunjukkan beberapa aksi xxxxx yang memang amat ketara pada haji PAS Sial tersebut.

Cerita ini memang hangat di Kdh khususnya di Tingkat x, KHTP Business Centre. Malah ada sebab2 mengapa Haji PAS Sial ini kerap sekali ke KL, malah hingga setiap minggu adakah sebenarnya untuk berskandal.

Pernah kes2 ini dilaporkan ke Pengusi ,juga  pemimpin PAS Sial, tetapi seperti yang kita tahu, apabila tembelang Pengusurusinya pun juga pecah, setelah berkahwin dengan ex bini orang jugaaaaa. 

Inilah kes 2x5 namanya. Seolah-olah kita melaporkan kepada Penyamun tentang Penyangak bini orang ini …akhirnya kita serupa...!!


PS:
Mengapa ahlul PAS suka berskandal dengan bini orang? Adakah HJ PAS Sial seorang lagi juga, iaitu Naibnya mempunyai skandal?

Jawapannya ya….tunggu !!!! ada sambungan..kisah siaL ini...

Komentar :

ada 3 comments ke “LAGI KISAH ORANG BESAR PAS KEDAH DGN BINI ORANG??? ALLAHUAKBAR!!”
Anonymous said...
pada hari 

ahli PAS suka makan ubat kuat, sebab tu nafsu depa tinggi, mesti nak selalu, termasuk la hj ni. Ada jugak dilaporkan beliau teramat gatai tak padan dgn parti PAS Sg Petani; bila ada reunion kelas MBA USM pun nak tackle bini org jugak, ayat pertamanya berbunyi begini 'you ni batch mana? tak pernah tengok pun dulu?'. Memang sah HJ ni pantang tengok pompuan dahi licin & pipi berkerutu (ex Legal Manager KTPC dulu2 yg resign tu) & cakap pelet sikit

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

.....tapi sapa ya? tunggu

Anonymous said...
pada hari 

Jangan suka memfitnah dan buka aib orang lain nanti Allah akan mengaibkan kamu dan keluarga ku.......bertaubat lah kamu sebelum nyawa kamu di ambil Allah

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.