Thursday, April 5, 2012

AJARAN MAD 100. ...CANGGIH SECANGGIH BAI'AH TALAQ 3...kah..kah..kahh


Tapi...ada lagi yg lebih canggih demi Politik hari ini,


Apa kata Komentar dan pembaca,setelah selesai membaca kisah Tok Guru Mad 100 dan 13 bini orang nei,,!! KELUHAN MANGSA......

"
“Kami jahil agama, kami terpesona dengan ‘kejujuran’ Ahmad 100, tetapi akhirnya kami terpedaya, isteri kami jadi mangsa nafsunya.” Itulah antara luahan kekesalan bekas pengikut termasuk salah seorangnya mengalirkan air mata sedih berbaur kesal"[sini]

Kah..kah..kahhhh
kah..kah..kah....
kah...kah...kah...kahh

Yang bahlol sebenarnya makan si cerdik,hari ini kes2 seperti ini bukan lagi Kes terpencil tapi kes yg global cuma kita tidak menyedari apa yang sedang melanda umat islam hari ini...sebenar lebih dahsyat dari yang belaku pada mangsa Tok Guru Mad 100 nei...

Kah..kah..kahhhh

Kah..kah...kahhh

Apa kata pembaca........

• Addy Ukhwah • Works at Macam2 kerja

hanya satu ayat untuk pengasas dan pengikut ajaran ini iaitu "BODOH"
Reply • 9 •
• 3 hours ago

Ariel Hasnan • Kota Bharu

manusia ni klu kurang agama ulamak spt tuan guru nik aziz pun sanggup di kutuk di hina sdangkan Nabi SAW telah meriwayatkan yg ulamak ni pewaris nabi. ini lah bahananya klu dah demi kepentingan politik pemimpim BN menggunakan media utk mmburukkan ulamak yg mana akhirnya mereka yg tidak mengenali peribadi TGNA akan mmpercayainya bulat2. Ulamak seorg yg arif berkenaan hukum al-quran sama la jg dgn hakim mahkamah. mereke berckp berdasarkan pengetahuan yg mereka miliki dan TGNA bknlah seorg yg menjual agama demi duniawi spt pemimpim BN yg mana sanggup menghalalkan segala cara demi mencapai matlamat walaupun tau tindakan mereka itu adalah haram disisi agama..Nabi SAW dulu di caci oleh org kafir tp malangnya ulamak skrg di hina oleh mereka yg mengaku diri mereka islam dan merasakan diri mereka lebih berpengetahuan agama yg pd hakikatnya utk mentafsir surah al-fatihah pun belum tentu mereka mampu..nauzubillah
Reply • 4 •
• 3 hours ago
Che Gayah Hasan • Top Commenter •

 Sekolah dewasa ini sebahagian dari petanda akhir zaman, ulamak dihina manakala yg melanggar perintah Allah disanjung pulak...
Reply • 1 •
• 2 hours ago

Pak Cat • Top Commenter

airel hasnan bukan nak kutuk tapi kalau dah keluar fatwa melampau contoh nik aziz kata Rasullah sama macam mamat2 lain sebelum jadi nabi....kan ke melampau tu. Bukan dengar atau baca dari akhbar tapi tengok dia sendiri cakap dalam video.Tak kan dalam video tu boleh cut and paste kot....
Reply •
• about an hour ago
Alif Amirulazmi
mana boleh perempuan kahwin dua,sah-sah lah sesat.inilah akibatnya masyarakat yg tidak mempunyai ilmu agama yang kukuh dlm diri.jabatan agama islam bertindaklah cepat sebelum menjadi lebih serius,ini juga membabitkan akidah.
Reply • 3 •
• 4 hours ago
Chili Sweet • Top Commenter • Works at Subway
mpral of the story..jgn ingat nak selalu selit ayat quran dan hadis tu baik..haha..bab tuan guru Ahmad ckp si Abu ni kafir wa teringat kat sorang pemimpin nie...hahahaha
Reply • 3 •
• 4 hours ago
Syed Zufri • Works at Kementerian Dalam Negeri (KDN)
sedih bila umat islam sendiri jahil agama...
Reply • 3 •
• 4 hours ago
Muhamad Aizat • Top Commenter • Melaka • 359 subscribers
Sedih dengan keadaan umat hari ini...
Reply • 2 •
• 4 hours ago
Hanna Snow • Top Commenter • C.E.O. at Ceo cat

hairan...masih ada yg prcaya dengan ajaran sesat yg lgsg x logik cmni? smpai sanggup serah isteri pada org lain.hanya orang yg x berakal dan beriman ja boleh percaya pada bnda2 camni..langsung x logik ada mukjizat la..boleh bertemu Malaikat,bertemu ALLAH.. fikirla sikit..
Reply • 1 •
• 3 hours ago
Napisah Yunus • Top Commenter
bodh tahap bangang pengikut dia ni...lbh bodoh dr pakpandir.
Reply • 7 •
• 3 hours ago
Shukur Hasran • Top Commenter

selain murtad keluar agama, masalah biasa kita, ajaran baru yang sesat dan menyesatkan (yang membawa murtad kot)
Reply •
• about an hour ago
Cikgu Napi • Top Commenter • Institut PERKIM-Goon , Pulau Pinang 1982
Sesat lagi menyesatkan..
Reply • 5 •
• 4 hours ago
Ezzuddin El-Qelantanii

ya Allah tolong la kesucian agama dan hambamu.lindungi kami yang berimaan pada mu dan rasul utusan mu.
Reply • 2 •
• 3 hours ago

Inilah sebahagian daripada pandangan pembaca ......!!!

Kah..kah...kahhhhh

Lu Pk lah sendiri beb!! bai'ah talak 3 kerana lompat parti tak pelik ka???

kah..kah...kahhh

Komentar :

ada 2 comments ke “AJARAN MAD 100. ...CANGGIH SECANGGIH BAI'AH TALAQ 3...kah..kah..kahh”
Anonymous said...
pada hari 

TGNA tu bukan ulamak tapi ularmak bapak pembelit keluar fatwa ikut sedap mulut je.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

NAK BUAT MCM MANA PENGIKUT2 TOK GURU MAD 100,13 BINI KATA,NIK AZIZ TU ULAMA SETARAF NABI...kah...kah...kahh

Allahuakbar......!!!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.