Thursday, April 5, 2012

KENCING MUKA BINI KERANA DAH TUA.....kah..kah...kahhhh


".....bukan saja memukul isterinya menggunakan tongkat, malah turut kencing di muka wanita dikahwininya selama 26 tahun itu selepas mangsa terjatuh...."

Kah..kah...kahhhh

Di Kedah...pun ada, tapi tak le sampai Kencing muka bini,cuma dapat beberapa hari MC saja.....kencing2 juga...!!

Kah..kah....kahhh


“Lelaki itu sering berkata dia benci melihat wajah isterinya yang sudah tua,” katanya

Kah...kah...kahhh




“Selepas puas membelasah isterinya, lelaki terbabit yang hilang pertimbangan bertindak jijik dengan kencing di muka dan tubuh mangsa...."

Mungkin  juga Suami  tersebut kurang ilmu agama...tapi yang ada ilmu Agama pun serupa....

Kah..kah..kahhh


Komentar :

ada 5 comments ke “KENCING MUKA BINI KERANA DAH TUA.....kah..kah...kahhhh”
Anonymous said...
pada hari 

ostat takpa bah......ikut nabi kawin 4 bah.......lollllll.....

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

lebih2 lagi kalau penyokong parti sekutu kapiaq harbi,bkn setakat kawin 4 @ 5 tibai bini org pun Allah ampun dosa.kah..kah....kahhh

Parti Amat Sial.........

Anonymous said...
pada hari 

Parti Amat Sial... wah, nama baru.. caya lu bro! Best nama tu!

Memang elok dihadiahkan kepada N.Ajis. Haprak! Hancur lagi menghancurkan....!

Anonymous said...
pada hari 

apax masalah rujuk pada nik aziz nanti dia gi jumpa tuhan untuk pengampunan dan booking sekali tiket ke shurga 1st class

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

....hai anon 9:21 bunyinya macam nik aziz ni juga mahaguru Mad 100 ja...kah....kah..kahh cuba selidik tengok entah2 mahaguru Mad 100 ni ahli seumur hidup PAS??? kah..kah...kahh

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.