Friday, April 13, 2012

INI PUN KERJA UMNO JUGAK KA?? kah...kah...kahhhh


Agak-agak ini kerja sapa???

Mesti ni kerja Blogger PRO UMNO ni..!!

Hebat...hebat ...depa lupa ka? Malaysia ni tempat depa cari mai cari makan?

Kah...kah...kahhh


kah...kah...kahhh

Nampak sangat ini idea dari sapa???


Blog Indon Hina Malaysia?

Sekejap tadi Wan lepak kat forum carigold sebab dah lama tak masuk sana gara-gara kaspersky internet security Wan ni ha. Asal masuk sana je, mesti kena disable KIS dulu, tu yang rasa malas dah nak lepak sana tu. huhu.. Wan saja je masuk kot-kot ada lobang untuk buat duit. Maklum sajalahkan sekarang ni, segala-galanya memerlukan duit. Kalau takde duit, semua serba tak jadi. Dan kerana itu jugalah Wan buat bisnes eBay. Tapi akaun plak kena suspend. Adeh!

Ok, berbalik kepada tajuk. Semasa Wan mengusha thread yang ada di carigold tu tiba-tiba Wan terjumpa satu thread yang tajuknya sama dengan tajuk entri ini. Dah kerana tajuk yang lain semacam itu, Wan pun excited untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana blog itu menghina Malaysia.

Mendidih darah siot bila blog itu menggelar Malaysia sebagai Malingsia. Kau tahu apa itu maling? Kalau diterjemahkan ke dalam bahasa melayu, maling itu adalah pencuri. Dan mereka menuduh Malaysia sebagai sebuah negara penciplak dengan mengemukakan beberapa persamaan berikut.


Dalam pada itu, mereka juga tidak mengiktiraf kejayaan yang dikecapi oleh Malaysia. Adakah mereka dengki atau tidak puas hati sebenarnya?

kah..kah...kahhh

Komentar :

ada 7 comments ke “INI PUN KERJA UMNO JUGAK KA?? kah...kah...kahhhh”
Anonymous said...
pada hari 

Aku polis kalau jumpa maling-maling Indon yang laku rompakan ditembak,lepas tu mayat di pamerkan ke khalayak ramai,baru tau siapa maling.

Anonymous said...
pada hari 

mereka meluat dengan umno bukan Malaysia.

mental umno low class

Anonymous said...
pada hari 

kami meluat dengan PR..mental dan fizikal lagi low class..hahaha

Anonymous said...
pada hari 

Salam Bro,Saudara yang kata mental UMNO low class tu,apa mental dia high class ke ?Sekurang-kurangnya UMNO telah berjaya membawa kemajuan kepada Malaysia.HIDUP UMNO !

kedah post said...
pada hari 

waa orang UMNO bro,,UMNO high class bro..takde UMNO takde Melayu!

Anonymous said...
pada hari 

umno menolak hukum Tuhan..

Anonymous said...
pada hari 

mana buktinya umno menolak hukum tuhan?

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.