Friday, October 15, 2010

OSTAT AZIZAN MASUK UMNO….KAH..KAH..KAH..


Ostat cuba..tengok kelaku puak-puak PAS temasuk PKR.

Kalau di Kedah atas sebab harga ayaq..puak-puak PAS sanggup londeh Ostat tahab tingai cawat….apa yang belaku pada Ostat Gobala orang kuat Kelab PAS Ostat pun dua kali lima juga….dah le siAzmin tu kata Ust Gobala tu “PARIA” sedangkan Ust Gobala tu…cuuukupp sayang pada ulama yang bernama Badrulamin yang mengajarnya tentang wau..mau garu…wa mau garu la…hingga puak2 PAS bangun ber take Beer beramai ramai….

kah..kah..kah…

Buta perut sungguh puak-puak kapiaq harbi nei ….tak tau nak beza yang mana Ostat Gobala dan Ostat Azizan..

Kah..kah..kah…

Hari ini nasib orang kuat PAS turut tercemar gara-gara pemimpin PR kata paria…

kah..kah..kah…

Tak masuk islam lagi ka si Ostat Gopala tu…Ostat?

kah..kah..kah..

Dengar desas desus di sebelah Padang Serai si GOPALA ni dah mula jinak2 dengan OMNO…

Jangan orang kelab PAS dan Ostat lari masuk OMNO sudah…


Kah..kah..kah…

GMC cadang pada Ostat dari terus ditelanjang oleh puak-puak kapiaq harbi PAS di Kedah yang nak pejatuh Ostat …lebih baik Ostat masuk OMNO….biaq padan muka puak2 yang tegila2 nak jadi MB

Kah..kah..kah…

Lagi pun Ostat bukan pun bai’ah talaq 3 bini macam lembu-lembu yang dicucuk hidung…temasuk penasihat belidah bewak yang Ostat pecaya tu…tok nenek dia pun UMNO …bukan Ostat tak kenai…


Kah..kah..kah…

Gopala tu pasai nak selamat dari tindakan undang2 itu yang musyidul am Gopala buat pasai .. Ostat pun ada kes RM4 juta dengan GLC …tunggu apa lagi ostat….

Kah..kah..kah…

Politik ni Ostat….setakat pukoi 8pagi sampai 4 petang saja Ostat…..

Kah..kah..kah…

Payah..payah masok UMNO la Ostat....

kah.kah..kah..

Lagi pun UMNO dan PAS hari ni 2 x 5 saja Ostat…biaq Mahfus dan Mat Sabu bawa agenda Nik Aziz di Kedah….lagi pun puak-puak ni kemarok sangat nak jadi MB dok buat pakatan nak pejatuh Ostat…walau pun tak sedaq diri…kaki Skodeng nak jadi MB…

Ostat jangan menyesal…apa yang ana bagi tau ni…belum sampai 100 hari lagi ana dah dengar dari puak-puak ni sendiri …Ostat Azizan sudah nak kira bicara….

Kah..kah..kah…

Ni pula komen dari puak-puak Ostat pada Ostat Gobala orang kuat Kelab PAS Buih…kalau Ostat pun acah2 nak masuk UMNO inilah komen yang puak-puak PAS akan tibai Ostat…..macam ostat Zul Bandar Baru…

Ni lah perangai puak-puak-puak kapiaq harbi Ostat…bukan setakat habih madu sepah dibuang….tapi sepahnya di sepak ke longkang…kandang babi…mungkin ini pun puak2 PAS anggap amalan sunah nabi….bukan setakat simpan janggut sampai sekaki…

Kah..kah..kah….
.

Baru padan muka hangpa yang dok jilat teloq Gobala...


Non Penang berkata...

Woi Go Bala go lu mau pi mana lu punya suka wa tatak heran la.... lu ingat lu sapa ?
2010 Oktober 15 17:18

Yg Dituduh Agen Umngok berkata...


Kamu ingat rakyat bodoh serupa kamu ke? Ini bukan zaman org percaya umno lagi. Rakyat dah faham sepak terajang politik. Nurul Izzah dicari jalan agar layak bertanding oleh azmin supaya zaid tarik diri. Gunalah akal yg Allah beri pada kamu tu. Jgn jadi bodoh serupa melayu umno. Bodoh kamu ni serupa pengarang utusan kamu tau tak?

2010 Oktober 15 17:34

Tanpa Nama berkata...


Cukup la,gobala mmg tggu ruang je n zaid plk buka jalan,Gobala n Zaid baik BERAMBUSSSSSSSS

Komentar :

ada 6 comments ke “OSTAT AZIZAN MASUK UMNO….KAH..KAH..KAH..”
udanggalah said...
pada hari 

Semua dah jadi ostat..yang mana satu kena ikut ni....hai pening2.

Apai Ngelai said...
pada hari 

salam,

mohon masukkan link rajahmas ke dalam bloglist..

http://rajahmas.blogspot.com

terima kasih

Gelombang Rakyat said...
pada hari 

Salam Perjuangan,

Blog Gelombang Rakyat ingin mengucapkan SYABAS kepada Tuan yang berjaya menghasilkan sebuah blog yan begitu mantap dengan artikel2 yang bernas.

Di harap dapat memberi tunjuk ajar mengenai cara penghasilan artikel yang mantap.

Blog GB tlh linkkan blog Tuan di dalam blog pilihan di blog saya..

Di harap pihak Tuan dapat membantu GB untuk mempromosi blog saya..

SEKIAN, SALAM KASIH IKHLAS DARI,

Melayu CinDia
Blogger Gelombang Rakyat

Anonymous said...
pada hari 

oStAT AZIZAN mana ada stending dengan puak PKR tuuh... Gobala CUBA BUAT baik jeerrr... sebab Azin dah tendang dahhh.. Macam Limsuinee la ni laaaahhh.. asyik nak jmpa tokoh UMNO nak crita pasai uStat azizan jaaa.....

Ostaz Azizan niii.. lah patut pakat dngan puak UMNOOOO.. paka mai 3 ka 4 orang, Jika boleh bawa PKR sama, + DNGAN umno, biaq dia jadi MB habis cghetaaaa.... puak amiruddin + mahfuz yang akangatan nik aziz laghi cabut akoq laaa...

Azizan jadi MB.... KERAJAAN BN+AZIZAN N THE GENG PERINTAH KEDAH, habih cegheta...

MACAM MANA KENGKAWAN, KAN? kan? kan?

Anonymous said...
pada hari 

Ust sudah mula fikir hal ni dengan Mahadet khalid tunggu sat bagi puak2 Mahfus ni naik tocang Utz akan pakat dengan YB2 PKR baru puak2 PAS ada akai.

Bingai @ Bangang said...
pada hari 

ostat nak masuk umno? tak takut ka nanti kena sembahyang hajat pecah perot? PRK lagi nanti. hehehe

Aku Yang Bingai
Dari Emelku: Jeli Gelatin Babi?

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.