Saturday, June 20, 2009

PROJEK PAS YANG LEBIH GILA DARI YANG DOK ADA...

ZOO KEDAH.

INI SATU LAGI PROJEK YANG DIANGGAP MASUK AKAL OLEH PEMIMPIN PEMIMPIN PAS SELAIN PROJEK BABI MEGA.

PROJEK WAYANG KULIT DAN WAYANG CINA JIKA MENDAPAT RESTU PEMIMPIN PEMIMPIN PAS KEDAH TERMASUK EXCO YANG DAPAT MENILAI PROJEK.

SAMADA PROJEK ITU SETAKAT MASUK AKAL ATAU BOLEH MASUK POKET SEKALI!.
ANDAINYA PROJEK TERSEBUT BOLEH MASUK AKAL SAJA..
TETAPI POKET TIDAK MASUK.KEPUTUSAN YANG DIAMBIL MELALUI KUASA VITO OLEH "SANG HYENA" YANG BERKUASA. IAITU "BATAL" ALASAN ! PROJEK TIDAK MASUK AKAL!!!

ITU JIKA PROJEK TERSEBUT TIDAK MASUK UNCANG DAN KARUNG PERUT MEREKA! JIKA BOLEH MASUK UNCANG DAN KARUNG PERUT MEREKA LAIN PULA BUNYINYA..IKUTI CERITA DIBAWAH..JIKA..PROJEK ITU DAPAT MENGISI UNCANG DAN KARUNG PERUT.

BEGITU MUDAH DAN TIDAK BERHATI PERUTNYA MEREKA PEMIMPIN YANG BERTARAF USTAZ DAN ULAMA "SANG HYENA" BERSAMA-SAMA SIAMANG MEMBUAT KEPUTUSAN DAN MENILAI TERHADAP SESUATU PROJEK RAKYAT...HANYA MELALUI FIRASAT ..SAMADA MASUK AKAL ATAU TIDAK!!BOLEH MASUK POKET ATAU TIDAK.. !LULUS ATAU GAGAL.CUKUP "PUKIMAK" KEPUTUSAN MEREKA.


PROJEK YANG DIMAKSUDKAN TADI IAITU PROJEK WAYANG CINA ATAU WAYANG KULIT YANG DIANGGAP MASUK AKAL OLEH PEMIMPIN HYENA DAN SIAMANG TERMASUK PEGAWAI MEREKA,MEMIMTA DAN MENGALUALUKAN PELABUR TERSEBUT...DATANG MEMBENTANG KERTAS KERJA...

AL-KISAH PROJEK ITU ADALAH ATAS NAMA ZOO KEDAH.TETAPI, BOLEH PULA MASUK AKAL DAN RASIONAL SAMA DENGAN PROJEK BABI...PADA PROJEK ZOO BERKENAAN.IAITU...PROJEK UNTUK MEMPROSES KULIT HALAL DI MALAYSIA AKAN BEROPERASI DALAM ZOO KEDAH BERKENAAN!PROJEK TWO IN 0NE...CUKUP MASUK AKAL PADA PEMIMPIN HYENA DAN SIAMANG TERSEBUT.

DAN DI ZOO KEDAH TERSEBUT JUGALAH AKAN MENJADI INDUSTRI PEMPROSESAN KULIT,DAN DARAH HAIWAN UNTUK DIJUAL!!.INI CERITA PEGAWAI PEGAWAI PAKATAN RAKYAT(PR) DIWAKTU PEMBENTANGAN CADANGAN PROJEK TERSEBUT DALAM SATU MAJLIS PEMBENTANGAN KERTAS KERJA YANG MENDAPAT RESTU PEGAWAI SIAMANG DAN HYENA.

YANG TIDAK MASUK AKAL KITA..DAN BOLEH PULA MASUK AKAL MEREKA,IAITU ATAS NAMA "ZOO KEDAH" DENGAN AKTIVITINYA MEMPROSES KULIT DAN DARAH..BOLEH PULA MASUK AKAL KEHAIWANAN MEREKA.

PERSOALANNYA PROJEK ZOO ATAU INDUSTRI? KULIT DAN DARAH HAIWAN?

MENGAPA PERLU BERMAIN WAYANG DENGAN PROJEK ZOO? INILAH BERTAPA BANGANGNYA SIAMANG DAN HYENA YANG MENTADBIR BAHAGIAN BERKENAAN.PADA PENGUSAHA IA HANYA MENCADANG? YANG MENILAI PULA... MENGAPA TERLALU BANGANG???????????

MASUK AKALKAH PROJEK BERKENAAN??PERSOALANNYA SIAPA PEGAWAI PAS ATAU EXCO YANG BANGANG ITU? YANG MEMBUAT PENILAIAN? PATUTLAH PROJEK BABI DIANGGAP LEBIH RASIONAL DAN LEBIH MASUK AKAL JUMUD EXCO YANG BANGANG BERTARAF UST TERSEBUT!!!!!

INILAH PEMIMPIN PEMIMPIN YANG BOLEH MEROSAKKAN BANGSA,AGAMA SERTA MARUAH ISLAM.

Komentar :

ada 0 comments ke “PROJEK PAS YANG LEBIH GILA DARI YANG DOK ADA...”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.