Monday, June 22, 2009

PERPADUAN ....PAS. PERNAHKAH MEREKA SENDIRI BERPADU?

WALAUPUN MEREKA SPESIS DAN TABEI YANG SAMA PERNAHKAH MEREKA TERFIKIR PERPADUAN SESAMA MEREKA?MEREKA LEBIH SELESA DENGAN KUMPULAN MEREKA...KEJANGGALAN AKAN TERASA...BILA UJUD PERPADUAN SESAMA MEREKA...WALAUPUN SPESIS YANG SAMA....ITULAH MEREKA!
MEREKA MERASA TIDAK SELASA...WALAUPUN SAMA SEBANGSA,,,SEBAB MEREKA MEMPUNYAI AGENDA.BANGKAI BURUAN MEREKA...BUKAN UNTUK BANGSA...TAPI PERUT MEREKA.

PERPADUAN TETAP ADA...TAPI ADA KETIKA..BILA BANGKAI SUDAH ADA...LIHAT GELAGAT MEREKA....MEREKA BAGAI SERUMPUN BULUH YANG MIANG DAN BERDURI..BILA BANGKAI DIDEPAN MATA...KUKUH PERPADUAN SESAMA MEREKA...CUMA BILA BANGKAI SUDAH TIADA..WAKTU ITU..BARULAH MEREKA BERENTAP SEMASA MEREKA...BANGKAI YANG ADA ! BUKAN,UNTUK BANGSA! ..TAPI HANYA UNTUK PERUT MEREKA.....UNTUK APA PERPADUAN PADA MEREKA..MEREKA BUKAN PEMBURU MANGSA...ITU BUKAN KERJA MEREKA..

BIARLAH PADA SINGA BETINA YANG LEBIH PEKASA MEMBURUNYA UNTUK MEREKA.. DENGAN KUDRAT...DAN KUASA MEREKA HANYA MAMPU MENCURI BANGKAI TINGALAN SINGA SAJA...

UNTUK APA PERPADUAN PADA MEREKA..MEREKA SEKADAR HYENA....LAINLAH SINGA..YANG PERLU BERPADU TENAGA UNTUK MENUMBANGKAN MANGSA YANG PEKASA...PADA HYENA,MEREKA CUMA PEMBANGKAI...BURUAN SINGA..

MEREKA TETAP MAKAN APA SAJA SISA BURUAN SINGGA...ITU BANGKAI.HABUAN MEREKA!HALAL HARAM BELAKANG KIRA..ITULAH MEREKA.

Komentar :

ada 0 comments ke “PERPADUAN ....PAS. PERNAHKAH MEREKA SENDIRI BERPADU?”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.