Saturday, October 29, 2011

"Jangan kurang ajar dengan Sultan maut nanti"…kah..kah..kahhh..


Sapa…. La… yang jadi pengarah cerita hantu mak limah ni..mungkin orang yang buat ugutan ni,puak2 hantu Mak Limah sendiri....kah...kah..kahh


Maklum la…dah dekat2 nak mengundi ni…macam2 boleh jadi..

Agenda Hudud dan agenda Lim Kit Siang jadi TPM mungkin tak cukup lagi nak pembohong pengundi…jadi buat pi la cerita lebih sensasi...

"Peluru dipos ke rumah Aziz Bari"

Jadi cipta pi la isu Peluru pula…kot2 mana tau isu peluru free ni boleh menipu pengundi2…Kalau dalam peristiwa memali dulu ada pewira2nya yang dakwa ditembak tak “lut” Cuma tembuih dompet duitnya saja…tapi pungkoknya tak tembuih dengan peluru..begitulah pembohongnya salah seorang yang mandakwa dialah wira memali yang cuba menipu umat melayu pada waktu itu…semua kisah pembohongnya ini diceritakan kembali oleh mangsa yang tau dimana wira tersebut berada…awat la hang pembohong sangat Chop oi...!!

kah..kah..kahhh

...kalau rasa nak baca kisah nei.. Clik disini...kalau tak mau baca mampuih pi,lagi pun isu nei bukan sensasi sangat,lebih baik baca kisah2 PAS dok pembohong pengundi Melayu hari ni...

kah...kah..kahhh

Komentar :

ada 2 comments ke “"Jangan kurang ajar dengan Sultan maut nanti"…kah..kah..kahhh..”
Nok said...
pada hari 

nak mengundi ni mcm2 le depa bagi perangat..depa pun ada pakar stretejik...puak2 ni yg nak pi putrajaya akan buat apa saja demi mencapai cita2 mereka...,bukan setakat munafiq..bini depa pun depa sanggup korbankan ...janji dapat tumbangkan BN.....hanya rakyat saja yg boleh buat pertimbngan....satu lagi gomen kena kuat memamtau, mana yg menyalahi undang tangkap, jgn setakat amaram saja...kerismudin yg kedi tu kena buang daerah kerana menjalankan aktibiti kedi...Ibrahim ali kena masukkan kerismudin dalam list pemimpin yg rakyat tolak....baru BN boleh menang bergaya....di PRU13 nanti.....

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

entah le Bro.Akhir2 nei UMNO pun cukup celaru...masing2 penting kedudukkan akhirnya rakyat mati ditengah.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.