Tuesday, October 11, 2011

JAIS HALANG ORANG BUAT BAIK ..??? kah..kah…kahhHHHHH


Jangan Haipokrit,sengaja cari publisiti murahan dan jangan riak...Awie

"……………hairan dengan tindakan pihak JAIS menahan saya setelah saya menjadi baik, tetapi tidak ketika saya sedang bergelumang dalam arus keduniaan sewaktu berada dalam dunia hiburan dulu….."


Begitu lah kot.. keluhan Bob Lokman pada pihak JAIS yang kononnya mahu menyekatnya supaya tidak menjadi baik, sebaliknya untuk mendorongnya agar dia terus hanyut dalam arus keduniaan seperti masa lalu…..

Kah..kah..kah…kah…
Kah..kah..kah…kah…
Kah..kah..kah…kah…

Bob Lokman  hairan dengan tindakan pihak Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) yang menahan beliau setelah menjadi baik, tetapi tidak ketika dia sedang bergelumang dalam arus keduniaan sewaktu berada dalam dunia hiburan dulu.[sini]

Komentar :

ada 6 comments ke “JAIS HALANG ORANG BUAT BAIK ..??? kah..kah…kahhHHHHH”
Anonymous said...
pada hari 

prasan baik padahal berceramah takdak tauliah, dahla ilmu agamapun tak mendalam lg, merapu mcm rajablawak, hati penuh dgn dendam kesumat kpd kerajaan krn kegagalannya menjadi kayaraya dgn cepat! sudahla bob....lu masuk pondok lg baik dari masuk pas jd ustaz celup!

Anonymous said...
pada hari 

Buang la nama BOB tu macam nama kapir jer,,kata cucu tok kenali ,malu weh

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Bob tu nama Glamour.. PAS bkn kah ...mau nama2 Glamour? bila ada nama geligelam mcm tu baru dapat menambah pengunutnya menyertai PAS.Kapir bkn letak pada nama tapi pada Amanat Hadi Awang dan Fatwa Dewan ulama PAS iaitu:

"Orang-orang Islam yang berkongsi dengan orang-orang kafir untuk memerintah negara, menjadi kafir atau haram" Majlis Ulama PAS Kelantan pada Ogos 1963]

Hukum dan Fatwa i baru SAH sesaorang itu islam atau kapir..tak payah masuk budha,kristian atau hidu otomatik jadi kapiaq laknatullah.

Itu bkn Fatwa dari dewan Ulama PAS. Ruj: Amanat Dajal Hadi kalau kurang pecaya!!

Kah..kah...kahhhh
kah..kah..kah..kah..
kah..kah...kah...kahhh

Apa pn GMC ucap terima kasih pada yg sudi meninggalkan sdkt komen dlm blog GMC.

Wassllam.

Anonymous said...
pada hari 

BOB lokman ni kecewa dengan Aziz Rahim raja Mat rempit pasai tak dapat habuan.lepas tu join PAS.Dulu pagi petang dok mampuih di kampung atab pejabat Aziz Rahim dok cari habuan.

Anonymous said...
pada hari 

bukan sbb bg ceramah kena tahan tp sbb tak ikut undang2 takkan itu pun xleh pikir, bodoh sangat ke orang2 PR ni, bob pun pikir la bl nak ckp, saja je buat statement nak nampak org lain jahat tp diri sendiri langgar undang2 tak pikir pula..kira bodoh jg la...nape jais tak tahan waktu ko jahat dulu takkan itu pun tak blh pikir..lu nyanyi kat pentas jauh dr masjid or surau, cuba lu pegi nyanyi kat masjid shah alam or mana2 surau kat selangor dulu confirm kena tahan..mcm no bodoh punya orang pun ada pengikut, bongoksss

Anonymous said...
pada hari 

OOppp!! OPPP!!!! Bro.Hari kalau BOB menyanyi atas membar masjid pun ok.Sb itu dakwah PAS.Kalau maki hamun dan anggap komunis tu pejuang sebenar blh berkhutbah atas mambar masjid masakan nyanyi tak boleh.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.