Monday, June 14, 2010

Ariel Sharon Koma 4 Tahun Bagai Mayat Hidup….

SUMBER : http://beritasemasa.com

Ariel Sharon merupakan Perdana Menteri Israel dari 7 Mac 2001 hingga 14 April 2006. Sepanjang tempoh itu Ariel Sharon telah banyak merosakkan bumi Palestin.

Banyak air mata yang telah mengalir kerana kezalimannya. Ramai pejuang yang telah terkorban kerana kekejamannya. Anak-anak kecil Palestin perlu mengenal erti keganasan, peperangan kerana sikap binatang Ariel Sharon. Hari ini, Ariel Sharon bagaikan mayat hidup selepas 4 tahun koma. Sehinggakan…….Sehinggakan media di seluruh dunia terutamanya media barat berasa malu untuk menerbitkan gambar-gambar keadaan Ariel Sharon yang ada pada hari ini. Tiada yang mustahil.

Mungkin inilah yang harus “ditelan” oleh Ariel Sharon di atas ribuan nyawa dan kezaliman yang dilakukan selama ini ke atas rakyat Palestin.

Kini Ariel Sharon yang berusia 81 tahun dikatakan mempunyai berat sekitar 15 kg sahaja. Doktor yang merawatnya mengatakan Ariel Sharon akan terus koma sehingga umur 90 tahun. Wallahualam..


MOGA2 APA YANG BELAKU PADA ARIEL SHARON..MENJADI SATU SATU PENGAJARAN PADA PEMIMPIN YANG BERTOPENGKAN ISLAM... [SINI]

Komentar :

ada 5 comments ke “Ariel Sharon Koma 4 Tahun Bagai Mayat Hidup….”
CCZ said...
pada hari 

Balasan Allah pasti akan berlaku pada yang zalim terutamanya Yahudi..

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

...jgn lupa termasuk pemimpin PAS hari ini yang lidah bercabang dua mempersenda Hukum Allah ta'ala.

Insyaallah.

Anonymous said...
pada hari 

Klu susah sgt nak fikir ttg kebenaran PAS ,Nak tanya...agak-agak dlm Msia mana ulama' yg sgt2 bpengaruh..siapa ulama' yg fatwanya akan difahami , diterima dan diyakini? Siapa ulama' Msia yg bukunya mjd rujukan para pelajar, siswa siswi dan juga org 2 tpelajar..antaranya adlh Dato Haron Din.Tanya diri klu x tau tgok paper ,dipihak yg mana Dato Haron Din berada...beranikah awak wahai Pasbuih n Siamang mengumumkan pd Msia atau pd diri sendiri (jika takut) bhw Dato' Haron Dia adalah ulama lidah bcabang...

Anonymous said...
pada hari 

apakah kaitan Pas dgn post kali ini????

Anonymous said...
pada hari 

adkh anda tahu prkara yg sbnr2nya? sy cuma mmpu bg peringtan, klau kita brckp mgenai sesuatu tntg seseorang sdgkn kita tk tahu prkara yg sbnr2nya, maka ia akn jd satu fitnah.. besar sgt dosanya tu! kalau fitnah itu trsebar, smkn bnyk lh dosa tu..

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.