Friday, June 17, 2011

UMNO ATAU PAS KEDAH GERUN DGN MAT SABU? KAH..KAH..KAHH


Setahu GMC PAS Kedah terutama pemimpin PAS dan EXCO yang gila Jawatan dan pangkat mula naik cuak dengan Mat Sabu.

Mat sabu masih ada bisa dan status walaupun Mat Sabu tiada Gelaran Senator atau Dato..!!Mat Sabu bukan gila kuasa macam EXCO2 serta pemimpin PAS yang dok ada, lebih2 lagi hanya setaraf senator lobi.

Mat Sabu tak perlu bodek sapa2 baik Azizan Razak maupun Nik Aziz..
Mat Sabu lebih selesa dipanggil Abang Mat dari Dato’, Dato’Sri,atau YB Profesor..

Itulah yang GMC dengar bersama kawan2 sewaktu menghidup Sup Gadai Nyawa di Masjid Subang rumah persinggahan Mat Sabu sewaktu senang maupun susah…bukan macam kawan2 Mat Sabu yg lain hingga tak nyenyak tidor harap Azizan Razak calonkan nama untuk dapat Dato,dan bukan macam pecacai Azizan Razak yg teringin sangat nak jawatan Senator …

Kehadiran Mat Sabu sebagai Timbalan Presiden PAS sebenarnya mengerunkan segelintir pemimpin PAS Kedah bukan UMNO!!..pihak UMNO pula jangan gerun dengan bayang2 sendiri.

Kononnya banyak isu yg Mat Sabu ingin dedahkan tentang salahlaku pemimpin PAS Kedah…kata mereka Mat Sabu tak pilih bulu..betoi ke Mat sabu tak pilih bulu?

Kita tunggu dan lihat…!!

Sapa yang akan tekencing dalam seluaq atau lari masuk UMNO itulah tempat yang selamat untuk puak2 haram jadah ini berselindung??

Buru Mat sabu jangan tak BURU !! nyahkan puak haram jadah ini kalau nak kembalikan kekuatan PAS.Selagi ada puak2 talibarut yang dok menyangak Jawatan,pangkat dan kawasan balak selagi tulah PAS kian busuk dan berulat hidup dalam serban dan ketayap ust2 Politik yang dulunya berserban hari sudah bijak bertei dan berjinak2 dengan Padang Golf.

Kah..kah..kahhhh..

Komentar :

ada 0 comments ke “UMNO ATAU PAS KEDAH GERUN DGN MAT SABU? KAH..KAH..KAHH”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.