Tuesday, June 21, 2011

BETOI KE SPRM TUTUP MULUT? Kah..kah..kahh


[Komen dari Pengunjung Blog GMC terhadap tuduhan salahguna Kuasa Pengurusi BINA Kuari yang sedang disiasat oleh pihak SPRM.

Kononnya sudah tutup fail seperti yang disiarkan dalam Sinar Harian hari ini 18 Jun 2011 muka U5, bahawa siasatan tu telah tutup fail, kerana siasatan telah selesai.

Betul kah siasatan sudah selesai dan tutup fail?

Siapa yang tutup fail benarkah ia satu kenyataan dari SPRM atau kenyataan tersebut datangnya dari orang yang kena siasat?

Apa Komen pengunjung Blog Gmc terhadap Isu diatas.


Anonymous said...
pada hari

June 21, 2011 12:59 AM

GMC, pasai apa SPRM macam kena tutup mulut niiiihh.???

Anwar Ibrahim kata, peimpin Kerajaan bn sekarang raswah. Pasai apa pemimpin Kerajaan PR/PAS Kedah yang betul-betul raswah macam YB Yusuff Hussain gunakan kedudukannya sebagai Pengurusi Bina Kuari macam GMC kata tu, pasai apa SPRM dok diam?.

Adakah pasai Pengarah SPRM Pulau Pinang anak orang PAS di Parit Panjang yang bapak dia kenal YB Yusuff Hussain ni, maka Pengarah tersebut tak mahu ambil tindakan keatas YB Yusuff Hussain?.

Jika macam tu, tak kena lah.

Ikut cerita beberapa pihak di Memali, lapuran perlakuan salahguna alatan Bina Kuari oleh YB Yusuff Hussain tu dah di hantar kapada SPRM Pulau Pinang.

Pasai apa SPRM tak siasat perkara ini?.

Kita nak tunggu lah, apa tindakan SPRM?.

Jika kita dok buat komen sampai macam ni pun SPRM diam juga, boleh jalanlah SPRM niiihh....

Post a Comment


[Komen ini dari pengunjung Blog GMC]

Komentar :

ada 1
aloqluas said...
pada hari 

Kalau takat Pulau Pinang and Kedah n Selangor n Kelantan jgn harap la. Puak tu pun macam dah kena santau oleh kjaan PR. Ajak orang Memali p Putrajaya la. Kalau nak p habaq kat aku, bleh aku joint sekaki. Yusuf Husin ni kena ajaq sikit, jangan kasi can sama dia. Anai-anai dlm Pas

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.