Monday, June 13, 2011

BINAK KUARI BUAT KERJA KONTRAKTOR KLAS F…Kah..kah..kah..kah..


Betapa hebatnya orang kanan Allahyarham Ust Ibrahim Libya merangkap arkitek PAS Kedah al-Syeikh Yusuf Yusin yang kononnya KEBAL dan tidak LUT ditembak sewaktu peristiwa Memali yang memukau JUTAAN DUIT Rakyat mecurah memenuhi tabung Memali yang disonglap.

Kah..kah..kah..
Kah..kah..kah..
Kah..kah..kah..

SPRM KEDAH Tunggu apa lagi???

Kah..kah..kah..

Kah..kah..kahh

Kah..kah..kahhhCerita al-Syeihk Senator Yusof Husin Arkitek PAS yang dianugerah oleh Azizan Razak Mujahidin KEBAL ini auta semata2 tentang kisah Memali sebenarnya mengikut cerita mereka yang masih hidup dan bernyawa di Memali hari ini.

Benar kah Syeikh Yusof Husin ini KEBAL??

Kah..kah..kah..

Benarkah dia orang kuat Allahyarham Ibrahim Libya?

Kah..kah..kah..

Betoi ka dia pernah ditembak dalam peristiwa itu?

Kah..kah..kah…Semuanya putaq belit dan pembohongan Ulama POLITIK DAJAL dan PAS semata dengan bantuan “badut” bertaraf senator?

Kah..kah..kah..

Hari ini kisah terbaru kekebalan al-Syeikh Yusof Husin ini mampu membuat syarikat GLC Kedah iaitu BINAK Kuari terpaksa tunduk dan turun ke laman rumah al-Syeikh Yusof Yusin semata untuk meretakan batu kasaran yang kononnya dibeli dengan harga RM280.00 sahaja.

Bayangkan jumlah batu bernilai RM280.00 Binak Kuari terpaksa turun kelaman rumah Al-Syeihk Yusof Husin bersama Jentera2 hak milik BINAK KUARI?

Persoalannya berapa kos merata laman rumah Yusof Husin orang kuat selaku Arkitek PAS Kedah tersebut, berbanding nilai RM280.00 batu yang kononnya yang dibeli oleh YB senator tersebut??

Kah..kah..kah..

“Binak turun dr Alor Setar, meratakan batu di halaman rumah Yusuf Husin di Memali tu saudara nak kata apa. Fitnah ka?

Kah..kah..kah..
Kah..kah..kah..
Kah..kah…kahh.

Sedutan komen dari Blog: http://kedahsenget.blogspot.com/2011/03/azizan-dan-kuncunya-harus-turun.html


Anonymous said...

Waalaikumsalam. Apakah perlu dimaklumkan pd saudara bila sy tegur najib dan pak lah? Apakah saudara buta mata bila mengatakan Pas buat utk semua rakyat.Jgn setakat dengar taklimat MB atau lihat CD penerangan negeri saja.Turun sendiri, tguk apa dah jd dengan hutan/bukit di Kedah.Dogol sana sini. Cuba tanya projek balak tu sapa dapat? Kroni saudara ka atau Sanusi atau Che Had. Tak ada otak ka nak fikir sebab Mahfud letak jawatan dlm Kedah Sato. Yusuf Husin ambil anaknya kerja dgn salah satu anak syarikat PKNK tu nak kata apa? Binak turun dr Alor Setar, meratakan batu di halaman rumah Yusuf Husin di Memali tu saudara nak kata apa. Fitnah ka? Jgn sebut kita tak tegur kjaan Kedah. Lupa ka saudara yg MB tu tak boleh ditegur dan jenis tidak mahu pakai pandangan orang. Tak caya ka. Cuba pi tanya dia, kenapa baru tiga tahun bekuasa, dah nak pakai kreta mewah lebih 600 ribu. Dah tu, buking pula nombor 8 yg kena bayar berpuluh ribu untuk nombor saja? Dulu beri alasan bru dua tahun, sekarang 3 tahun, tahun depan 4 tahun, begitulah seterusnya. Baru 3 tahun tahun, habih kawasan Pas selruh Kedah begaduh, nak rebut jawatan YDP dgn harapan boleh jd calon. Cuba tenguk, berapa ahli parlimen dan adun Kedah yg telah tukar kereta baru, kahwin 2 dan beli rumah. Baru tiga tahun dah nampak kaya. Apakah ini akhlak pemimpin dan kerajaan Islam? Seharusnya saudara kena tepuk dada, bukan saya. Jgn juga berpegai seperti Yahudi, org lain semua tak betul/jahat, hanya dia yg betul dan baik.Saudara kena faham,susahnya kami org Kedah yg duduk di luar Kedah nak jawab pasai perangai buruk pimpinan Pas Kedah. Bila Yusuf Husin dituduh pecah amanah Tabung Memali, satu pun tindakan tidak di ambil. Kalau dulu sy kurang percaya dgn pendedahan itu, tetapi kerana sikap membisu Pas Kedah, saya yakin apa yg di tulis tentang Yusuf Husin itu benar.Mungkinkah Pas Kedah turut terlibat dgn isu ini? Saudara perlu tepuk dada tanya selera, jika betul-betul iklas kerana Allah, bukan krn Azizan .

kah..kah..kahh..

kah..kah..kah...

kah..kah..kahh..

Macam-macam SIAL! yang belaku dalam Kerajan PAS BELANDA Tajaan Azizan Razak hari ini.

SPRM jangan lupa pantau2 rungutan Rakyat ini tentang salah guna kuasa Arkitek PAS yang kebal ini.

kah..kah..kah..

Komentar :

ada 0 comments ke “BINAK KUARI BUAT KERJA KONTRAKTOR KLAS F…Kah..kah..kah..kah..”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.