Monday, July 4, 2011

“BERShit - Zionis…Pendapat Tun Maharezza 11....kah..kah..kahh


Zionis Penyumbang Dana Poltik mereka !!....

Oleh: Tun Maharezza II
dewanparlimen@groups.facebook.com

"1. hi ,i dr hannibal lector of silence of the lamb ! i dh lama x makan org ! smlm i tgk berita ,.banyak sungguh anjing kuning ,.nampak mcm sedap utk dibuat bbq,..hrmm,..i sdg tunggu dr carlise starling utk bwk i jln jln cari mangsa....pilihan i ,...anjing dap kunin bershit !"....
[Doctorhaniball Lecctor]

Ubat Buse yang GMC bawa ke GunungmatCincang dari Tun Maharezza II untuk Anjing2 Zionis ber SHIT Kuning yang sedang sakit tenat nak mampus sudah sampai sedang diedarkan !!.

Ok..BraVO..Tun !!!..kah..kah..kah..Oh..boy!!

1. ber "SHIT" Hanya lah satu silap mata wayang drama bagi mengabui agenda jahat sebenar PR utk show politik bagi mendapatkan keyakinan Zionis utk menyumbang Dana Poltik PRU 13 utk PR !

2. Satu Propaganda poltik utk mendapatkan momentum poltik utk PR!!!

3. Bermain dgn poltik huru hara utk menjatuhkan kerajaan kerana PR tahu pada pru 13 nanti..merekla akan tewas !

4. PR tahu rakyat jelata sudah tahu dn sedar dgn permainan politik mereka dn PR tahu yg mereka sudah kehilangan banyak sokongan rakyat melalui 16 PRK dan sentimen semasa !

5. Ambiga sendiri sudah akui ,..dana poltik bersih ditaja oleh Amerika !! dan sudah tentu nya Zionis !!

6. Apabila penyumbang dana poltik Zionis menyumbang dana politik PRU 13 utk Pakatan Rakyat ,..maka semestinya mereka mahukan timbal balas keatas sumbangan mereka !!

7. Dan sudah pasti ,..kuasa poltik negara menjadi pertaruhan Pakatan Rakyat kpd Zionis penyumbang Dana Poltik mereka !!

hahahahaha..!! cabar lah point aku ni semua weh !!

p/s Pada pesakit2 Anjing ber SHIT Kuning dialu-alu Tun Maharezza sedia membantu  mengubat penyakit anda...!! OMG...!!!

Komentar :

ada 2 comments ke ““BERShit - Zionis…Pendapat Tun Maharezza 11....kah..kah..kahh”
Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

..gmc cuma edit sikit dr artikal asal agar pengunjung blog gmc dpt lebih memahaminya apa pun tidak lagi dr tajuk asal..TOLOK BERShit .2 sebab dan mengapa?

kah....kah..kah....kahHHHHH...

slmT ber SHIT !! brovo....

tunmaharezza x said...
pada hari 

ok..noproblem bro..hehehe

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.