Sunday, March 17, 2013

Mangsa2 penipuan PAS di Memali tuntut Wang Tabung mereka berjuta dari PAS!! kah..kah..kah..kah..kahhh


Walaupun sudah dibukukan tentang penyelewengan pemimpin PAS terhadap tuntutan tabung mangsa-mangsa Tragedi di Memali yang sudah berlarutan selama 25 tahun tapi pemimpin bertaraf haiwan dan kayu ini masih pekak dan tuli!!

Hari ini mereka cuba menipu rakyat kononnya " Rakyat Kedah tuntut BN pulangkan duit rakyat RM403 juta"

Siapa Rakyat Kedah yang tampil menuntut wang rakyat Rm403juta agar dikembalikan itu berbanding mangsa2 dalam tragedi Memali yang tampil hari ini mendakwa PAS menipu wang tabung mereka kini menuntut agar PAS serahkan kembali wang tabung mereka yang berjuta2 .....yang tiada Ahli jawatan Kuasa?

Akhirnya wang yang berjuta2 yg terkumpul PAS nafi begitu saja Hak milik mereka!!!Apakah pemimpin2 PAS tidak merasa malu dan terhina menipu mangsa2 yang terdiri dari penyokong PAS sendiri?

Janganlah pemimpin PAS bersikap menyusu babi di Hutan sedangkan anak dalam pelukkan mampos tak makan.!!

Mangsa2 penipuan PAS di Memali masih memerlukan pembelaan berbanding Rakyat Kedah yg kononnya menuntut Wang berjuta2 milik mereka yang cuba didalangi oleh pemimpin politik yg menjadi BARUA DAP h juga  yang bersubahat menipu warga mangsa tabung Memali.

Jangan Rakyat diperkudakan sepertimana  pemimpin PAS  yang telah di BABIkan oleh DAP hari ini.Pada pemimpin2 PAS renunglah apa yang sedang bergolak terhadap mangsa penipuan PAS selama ini...apakah kalian BUTA atau TULI ??

Haiwan atau manusia kah pemimpin PAS hari ini???

Jangan rakyat terus diperbodoh dan diperlembukan melalui agenda kapiaq harbi dengan mengumpul puluhan rakyat agar terus menjadi lembu-lembu yg dicucuk hidung mereka !!

Dengarlah tuntutan mangsa2 penipuan PAS di Memali !!!jangan terus bersandiwa untuk menutup kemungkaran pemimpin sendiri !!!

Mangsa2 tragedi Memali menuntut wang tabung mereka kembali dari pemimpin PAS yang pekak dan bisu hari ini !!!....sini

Komentar :

ada 2 comments ke “Mangsa2 penipuan PAS di Memali tuntut Wang Tabung mereka berjuta dari PAS!! kah..kah..kah..kah..kahhh”
Anonymous said...
pada hari 

PAS BUKAN BINATANG ATAU MAKNUSIA TAPI PAS IALAH SYAITAN2 YANG BERYOPENGKAN AGAMA SUCI ISLAM!!

Anonymous said...
pada hari 

Allahuakbar !!! GMC lupa dan masih beranggapan baik !! tapi itulah hakikatnya pemimpin PAS hari ini.Lebih Yahudi dari Yahudi laknatullah !!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.