Sunday, March 24, 2013

AZIZAN RAZAK KEKAL- musuh Azizan memendam rasa.!!!.....kah..kah..kah..kahhh..kahhh


Hadi Awang sekali lagi mengulangi pendiriannya bahawa Datuk Seri Azizan Abdul Razak akan terus memimpin Pas Kedah! Muktamad!!

kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..kah
kah..kah..kah..kah..kah..kahh

Rasanya peluang untuk  "merasai" untuk menduduki kerusi MB Kedah bagi menganti Azizan Razak disaat akhir hayat PAS di kedah masih kecundang...!!

Kita hanya merancang..Allah juga merancang...!!!Abdul Hadi mengesahkan parti itu tetap mencalonkan Azizan bertanding dalam PRU13, dan tiada sebarang isu berbangkit mengenai calon yang akan menggantikan Azizan sebagai menteri besar.[clik]

Nampaknya Hadi Awang tetap mahu mengekalkan kenderaan tiga silinder berbanding enam silinder yang banyak mengalami kerosakkan cuma hebat dari segi cat luarannya saja.. tetapi injennya perlu di overhaul sebelum beraksi di lebuhraya.

Walaupun Azizan ibrarat injen tiga silinder tetapi jenama dan mutunya masih mampu menandingi injen 6 silinler dan mampu beraksi dilebuh raya tanpa diganggu dengan kerosakkan2 teknikal....berbanding injen 6 silinder tetapi kerab mengalami korosakkan teknikal yang membantut perjalanan di lebuh raya seterusnya menyusahkan pengguna2 lain.

kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kahh..kah..kahh

[clik]

Ingat wahai Pahrolrazi kamu merancang......!!! Allah S.W.T juga merancang...!!!  

Komentar :

ada 0 comments ke “AZIZAN RAZAK KEKAL- musuh Azizan memendam rasa.!!!.....kah..kah..kah..kahhh..kahhh”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.