Thursday, April 25, 2013

Stopa Ali bersumpah laknat besok di Rusila....? kah..kah..kah..kahh


Berani kah Stopa Ali bersumpah laknat bagi menafikankan bahawa lelaki yang mirip wajahnya bukan Stopa Ali yang asli tetapi Stopa Ali yang mirip pelanduk dua-dua serupa??

kah...kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..kah
kah..kah..kahh..kah..kahh

 
 
 

Besok Stopa Ali akan muncul di Masjid Rusila bagi melakukan sumpah laknat (Mubahalah) di Masjid Ruslia selepas sembahyang jumaat ,bagi menafikan lelaki dalam video tersebut adalah dirinya mengikut sumber disini.http://suarapakatanrakyat.com/?p=21000

Bravo Stopa Ali.... !!! jika benar-benar  anak syhantan.....kah..kah..kah..kahhh

Komentar :

ada 4 comments ke “Stopa Ali bersumpah laknat besok di Rusila....? kah..kah..kah..kahh”
Anonymous said...
pada hari 

Bagus! cepat2 le kau bersumpah supaya cepat dimakan sumpah sebelum 5 Mei ni!

Anonymous said...
pada hari 

sepender tu leh jadi bahan bukti di mahkamah kot..kalau raja sesumpah bawa tilam stopa bawa suar dalam sbg bukti..

Samuel Martin said...
pada hari 

Sheikh Qaradawi believes @AnwarIbrahim deserves to head the Government
http://bit.ly/XWqthQ

jijan mali said...
pada hari 

Ada jugak mat salleh celup Samuel martin 11:07 terlepas kat blog ni. Tak apalah, dia pun nak tumpang seronok jugal kena taram dek pro BN bloggers kat sini. Berbalik pada Stopa Ali, aku memang sokong 1000% hang buat sumpah laknat tu sebab hang kecut teloq bila pi suroh buat polis report. Harap2 kan kali ni tak lah kecut teloq tu lagi, kalau ada lagilah teloq tu....kahkahkah

Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.