Friday, April 26, 2013

Pas tetap akan melaksanakan hudud !!....kah..kah...kah..kah..

.
 “Bukan sahaja dalam manifesto, dalam Perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan sebuah negara Islam, dia (DAP) boleh tengok sendiri dan baca perlembagaan itu.” 

– Nik Aziz Nik Mat, Utusan Malaysia, 4 Ogos 2001 



" Kita bersyukur dengan pendirian DAP sekarang, kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan PAS, asalkan tidak mendirikan negara Islam " 

- Nik Aziz Nik Mat, Berita Harian 12 Mei 1999.

Stopa Ali - Hudud bukan agenda utama pakatan rakyat.!!!

Komentar :

ada 4 comments ke “Pas tetap akan melaksanakan hudud !!....kah..kah...kah..kah..”
Anak Bukit Jelutong said...
pada hari 

Depa ni dok bohong diri sendiri,
Ahli parti depa
dan rakyat Malaysia.

Boleh pakai ka ?.

Pak Liwat said...
pada hari 

klu nak laksana hudud, mustopa kene rejam dulu. samalah dengan mat sabun dan anwar

jijan mali said...
pada hari 

Tetap nak laksanakan hudud konon....kena sergah dek DAPpigs terus lari menyorok dalam spender putih Stopa Ali...kahkahkah. Apalah nak diharapkan kat ularmak-ularmak half-past-six PAS-piss-pussy ni. Cakap saja berdegar-degar, habuk pun tarak...kahkahkah...

Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

Anonymous said...
pada hari 

Ala..hudud PAS umpama lagu 'mari mengundi' yg akan berkumandang bila PRU mnghampiri....abis pru nnt sonyapla.....PAS mana bersungguh2 nak mngimplimen hudud kat Malaysia, tapi saja nak cari kelainan dgn UMNO jer disamping nak menunjukkn bahwa mrkla yg paling Islam dlm masyarakat Islam di Malaysia...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.