Tuesday, December 28, 2010

OSTAT ZIZAN BANYAK BUAT DOSA…..kah..kahhhh..kahhhHH


Betoi ka ? baca apa komentar pembaca…


Anonymous said...

PAS KEDAH Ok tapi MB nya yang haru biru.Kan saya dah kata baca MB kedah ni bukan PAS tapi UMNO.Musang berbulu Khinzir.Tunggu saja kita akan dedahkan lagi siapa Azizan dan kuncunya sebab kita mahu membersihkan PAS Kedah dari di nodai UMNO.

Mudah aje politik ni Sepatututnya UMNO ambil kesempatan ini untuk jatuh kan PAS dengan meamaikan DEMO ini. Tapi tidak kenapa???.Sebab yang Orang PAS ni sedang menentang ialah MB AZIZAN bukan menentang PAS. Kami angap Azizan lebih jahat dari UMNO.

Ianya berpunca dari Pimpinan Pusat yang melantik Azizan jadi PJ selepas pergi nya Al marhom Utz Fadzil Nor sedangkan Aklaknya amat tak sesuai sebagai pimpinan ISLAM dan juga memimpin PAS KEDAH ini belaku sebelum PRU 12 lagi.Inilah yang akibatnya dari Terlalu berlebih sangka Baik pada yang akadamiknya tinggi dan bertaraf Ustaz..Ahli PAS melaksanakan Amal Makruf nahi.

Buktinya sila baca memorendum yang di hantarkan.Maka sesunguhnya Azizan sedang melacuri PAS untuk laksanakan Ajenda peribadi.Isu Air sebenarnya AZIZAN telah melacuri PAS pusat.Beliau telah buat keputusan sendiri tanpa merujuk pada pusat.Setelah buat keputusan baru lah dia hantar EXCO nya YB Amirrudin untuk buat penerangan pada AJK pusat.

Tetapi malangnya pimpinan PAS pusat tidak merestu keputusan Beliau.Tapi pengumuman telah di buat oleh Azizan..nak buat macam mana lagi.Oleh itu siapa pengkianat dan siapa perjuang????Ini Sebenarnya yang terjadi.

Sun Oct 10, 10:34:00 AM

Anonymous said...

Azizan MB Kedah dah banyak buat dosa. Dia menyimpang jauh dari perjuangan yang pernah digariskan oleh Allahyarham Fadzil Noor.

Juak2 yang dia sumbat wang ringgit,lawatan kesana kemari dah penuh, mula ampu dia. Harakah jadi tempat berita bohong dan ampu Aziza. Zul Yahya , ust Mad Yahya kuat ampu juga.

Azizan tak buat satu pun janji dalam pilihanraya. Azizan cuba buat pelaburan luar negara semua lingkup. Wak wak projek dikedah pun lingkup. Apa yang Azizan buat: claim elaun lebih dari MB yang terdahulu. Bohong kalau kata Azizan sedekah sebahagian dari elaun dia.

Dia mata duitan tak mcm TGNA, tak ada bandongan denganTGNA, jauh api dari semanggang.
Pimpinan PAS pusat kena jengok, jgn dengar dia dan juak2 dia saja.Lingkup PAS Kedah. Lebih lama dia jadi MB lebih punah.

Sikap Azizan kalau PAS Kedah Kalah, nauzubillah kita balik Bangi kampung halaman dia.PAS dia tak peduli. Banyak orang tak tau, Azizan ada sahabat baru untuk minum teh bila sekali sekala ke KL. Dia tak minum dengan PA Ali skrg.

Kadang yang peliknya,jumaat cuti dikedah,tapi azizan sanggup mai pejabat MB kerana sahabat baru dia. pelik mcm mana, pasal apa tiba2 TUN DAIM boleh dilayan hingga macam tu.

Tahun sudah dia lulus 700 ekar tanah dilangkawi,nilai ratusan juta kepada TUN M hasil persahatan dengan TUN DAIM.Hairan yang PAS punya tak ada duit, tak perlu, hampa kalut dan mcm2 alasan. KIDU, SMIDU, Sek.Memali, PASTI seluruh kedah terbiar, guru PASTI masih mcm lama.

Lebih malang dia nak ikut macam Muawiyah dan nak perintak mcm Jahiliah. Tu dia kata dekat Tok Guru Hj.Abd.Rahim, pi tanya TGHAR betul dak? kesian PAS,

Sun Oct 10, 11:49:00 PM

kah..kahh.kaaahhhHHHHHHHh

Komentar :

ada 0 comments ke “OSTAT ZIZAN BANYAK BUAT DOSA…..kah..kahhhh..kahhhHH”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.