Sunday, February 17, 2013

AMARAN DAP MINTA orang MELAYU JANGAN PECAYA PAS ! Politik putaq belit !!Kah..kah..kah..kahhhh


Dulu PAS gelar DAP sebagai ``dinosaur'' dan ``ubat luput tempoh'!!

Lepas tu  PAS cuba menipu melayu  melalui kenyataan Hadi Awang bahawa..

" PAS bersyukur dengan pendirian DAP sekarang, kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan PAS, asalkan tidak mendirikan negara Islam"

Disini terbukti  PAS cuba menipu orang Melayu sedangkan.. DAP sendiri sejak azali lagi tidak pernah menyokong cita-cita Pas !!bukti DAP berpisah dengan PAS  pada 2001 adalah semata2 untuk   mempertahankan Prinsip dan DAP tidak pernah berubah  sikap sepertimana pemimpin PAS  melalui kenyataan putaq belit pemimpin PAS yang berlidah bewak  semata untuk menipu Melayu !!



Hari ini PAS sekali lagi cuba mengulang sikap putaq belit mereka kononnya PAS tidak teragak-agak keluar daripada pakatan pembangkang jika kerjasama dengan DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) merugikan Islam.??

Benarkah kerjasama PAS dengan DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) merugikan Islam.??

kah..kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..kah..kahh..kah...

Isu kalimah Allah sendiri PAS gagal untuk mempertahankan... masakan puak "BARUA" DAP ini mampu mempertahan kesucian agama islam??

kah..kah..kah..kah..
kah..kah..kah..kah..kah..
kah..kah..kah..kah..kah..kahh..kah..................................Read more








2 comments:

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.