Tuesday, August 30, 2011

PEMIMPIN DAN POLITIK MAHA SUNDAL............!!



Komentar :

ada 5 comments ke “PEMIMPIN DAN POLITIK MAHA SUNDAL............!!”
paktam@ said...
pada hari 

>sokong 200%
>khawarij zaman moden!!!!
>depa ni setaraf dgn mat indera dan cinpeng!!
>nyahkan depa dlm pru 13 ni!!
>sokong depa mcm sokong komunis!!
>bloger2 pro umno....tolong mainkan isu ini habis-habisan....jgn biaq depa bangkit n bangun kepala lagi!!!
>kepada nasionalis melayu dan islam....sedaqlah...jgn biaq nasib anak cucu cicit kita tergadai!!!!
>Allahuakbar4x....Merdeka4x !!!!!!

Anonymous said...
pada hari 

BRO...SALAM AIDIL FITRI , MAAF ZAHIR BATIN.
ORANG KAMPONG SYED SHEH

Anonymous said...
pada hari 

MAT SABU wajid disembeleh.

Anonymous said...
pada hari 

anom 12.17. jangan sembelih lemak banyak nanti cholesterol tinggi. bila digoreng kucing pun tak mahu makan.biarkan dia hidup. HIDUP MAT SABUN. HIDUP MAT SABUN. jangan kecil hati mat sbun mudah lupa, bilik 211 dikatakan bilik 121 hotel perdana. mana dia ingat sejarah, kerana sejarah mat sabun hitam pekat. karpal sing lagi ingat sejarah. biarkan mat sabun tu.cuma kita jangan lupa PRU 13 kita letak dia di tanjung rambutan biar di dendangkan lagunya sendiri.ingat ,kita mesti ingat tuu.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

puak2 haram jadah ni apa pun halal...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.